top of page

אודות
פורטונה בר יין ואוכל המובילות באזור השרון, מציעה חוויה קולינרית ייחודית ובלתי נשכחת. המטבח של פורטונה מבוסס על שימוש בחומרי גלם איכותיים, אותם אנו רוכשים ממיטב הספקים בישראל. החומרים הטריים והאיכותיים הם הבסיס לכל מנה. הבצק לפיצות ולפסטות נעשה בכל יום לפי מתכון מדויק וסודי שלנו, על מנת להבטיח טריות וטעם מושלם. תהליך האפייה מבוצע בטאבון ב450 מעלות בצורה מדויקת ומוקפדת, למען קבלת תוצאה מעולה. המטבח הפתוח והחשוף מוכיח את הטריות והאיכות של חומרי הגלם שאנו משתמשים בהם. בין אם מדובר בארוחה משפחתית, דייט או דרינק אחרי העבודה, פורטונה מספקת חוויה קולינרית מושלמת מקצה לקצה.
מצפים לארח אתכם...
bottom of page

